Házi komposztálás

Nyomtatóbarát változatLevélben küldésPDF változat

HÁZI KOMPOSZTÁLÁS – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Csobánka Község Önkormányzat Képviselő-testülete a levegő tisztaságának védelme, a zöldhulladék környezetbarát kezelése - ennek megfelelően a nyílt téri égetésének visszaszorítása - érdekében 2017. évben is a házi komposztálás népszerűsítését és elterjesztésének elősegítését helyezi előtérbe.

Az Önkormányzat a településen lakók részére 2017. évben újabb házi komposztálási programot indít az előző évek komposztálási programja sikeres folytatásaként. A programban bárki részt vehet, aki a jelentkezési feltételeknek megfelel és kedvet érez a komposztáláshoz. Az akcióban résztvevőknek az Önkormányzat ingyenesen 1 db komposztáló ládát ad át használatra együttműködési megállapodás keretében.

A jelentkezés feltételei:

• bejelentett állandó lakóhellyel rendelkező lakos,
• nem vett át komposztáló eszközt az Önkormányzattól az elmúlt években,
• a résztvevőknek vállalnia kell, hogy az átadott komposztáló eszközöket rendeltetésszerűen használják 3 évig (az együttműködési megállapodás alapján az Önkormányzat ellenőrizheti a rendeltetésszerű használatot).

A házi komposztálási programra jelentkezésre a pályázati adatlap letölthető ITT, vagy a hivatalban átvehető.
A pályázatok beadási határideje: 2017. június 15.
Az Önkormányzat a költségvetésben meghatározott összegig tudja biztosítani a komposztáló ládák beszerzését, a pályázatok beérkezési sorrendben kerülnek elbírálásra.

Közreműködésüket előre is köszönöm!

               Winkler Sándor Józsefné
         Csobánka Község Polgármestere