Hírek

Elérhetőségek

Ajánlattételi felhívás - Baross Péter Közösségi Tér és Könyvtár tornatermének felújítására

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

Baross Péter Közösségi Tér és Könyvtár tornatermének a falak előkészítésével történő festésének; ajtók, fűtés csövek és ablakrácsok mázolásának; világítás teljes cseréjének kivitelezésére. További információ: ITT

 

 

 

 

 

 1. Ajánlatkérő szerv megnevezése, székhelye:

Csobánka Község Önkormányzata (2014 Csobánka, Fő út 1.)

 

 

 1. Jelen ajánlati felhívás:

Csobánka Község Önkormányzata (2014 Csobánka, Fő út 1.)
Beszerzések lebonyolításának szabályzata alapján készült.

 

 1. Ajánlattételi határidő:

Az ajánlati felhívás ajánlattevő részére történő közvetlen megküldésével, továbbá az Csobánka Község Önkormányzat honlapján történő közzétételével indul.

Az ajánlatok benyújtásának határideje: 2019. május 16. (csütörtök) 10.00 óra

 

 1. A beszerzés tárgya:  

A Baross Péter Közösségi Tér és Könyvtár tornatermének (2014 Csobánka, Béke út 4.) összesen 300 m2 falfelületének javítása, glettelése, festése az ajtók, radiátor csövek, ablakrácsok mázolásával, világítás teljes cseréje villanyszereléssel, komplett műszaki kivitel keretében.

 

 1. A teljesítés helye, az ajánlatok benyújtásának helye:
  Csobánkai Polgármesteri Hivatal, 2014 Csobánka, Fő út 1.

A pályázatokat elegendő egy példányban, lezárt borítékban benyújtani.

A pályázat elektronikus úton is benyújtható a polgarmesterihivatal@csobanka.hu email címre.

 

 1. Az ajánlat tartalmi része:    

Az ajánlattevő feladata a Baross Péter Közösségi Tér és Könyvtár tornatermében lévő összesen mintegy 300 m2 felület előkészítése, festése; ajtók, csövek, ablakrácsok mázolása; világítás cseréje villanyszereléssel.

 

 1. Általános és szakmai kikötések:

Az ajánlattevőnek festésre, mázolásra, villanyszerelésre vonatkozóan referenciával kell rendelkeznie. A pályázat nyertese a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

 

 1. A pályázat eredményéről az ajánlatkérő az ajánlattevőket a lezáró döntését követően 8 napon belül írásban tájékoztatja. A lezáró döntés meghozatalára Csobánka Község Önkormányzat Képviselő-testülete jogosult.
   
 2. A pályázat kiírója fenntartja a jogot a beszerzési eljárás – indokolás nélküli – eredménytelenné nyilvánítására. Az ajánlatok érvénytelenségére és az eljárás eredménytelenségére vonatkozóan Csobánka Község Önkormányzat Beszerzések lebonyolításának szabályzata rendelkezései az irányadóak.

 

A pályázattal kapcsolatosan egyéb információ, előzetes felmérésre időpont egyeztetés a Csobánkai Polgármesteri Hivatalban Márton Zsuzsa műszaki ügyintézőnél kérhető. Cím: 2014 Csobánka, Fő út 1., tel: 06/26-320-020/22. mellék, elektronikus úton: marton.zsuzsa@csobanka.hu

 

 

Csobánka, 2019. május 7.

 

                                              

Winkler Sándor Józsefné