Hírek

Elérhetőségek

Felhívás nyári diákmunkára

Felhívás nyári diákmunkára

 

A program célcsoportjába azok a 16 – 25 év közötti, nappali tagozaton, tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok tartoznak, akik foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek.

A program keretein belül a foglalkoztatás történhet a települési önkormányzatnál, illetve az önkormányzat fenntartásában álló, önkormányzati alapfeladat ellátását végző intézménynél.

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák, a lakó-, vagy tartózkodási helye szerinti illetékes járási hivatal Foglalkoztatási Osztályán (2000 Szentendre, Dózsa György út 1.) közvetítést kérőként nyilvántartásba vetesse magát. Ezt személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolvánnyal, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolásával teheti meg a munkaviszony kezdete előtt.

A program keretén belül biztosított munka időtartama legfeljebb 2 hónap, ami maximum napi 6 órás foglalkoztatást jelent, az alábbiak szerint:

  • a munkavégzés kezdő időpontja 2019. július 1.
  • a munkavégzés befejező időpontja 2019. augusztus 31.

Munkabér: minimálbér időarányos hányada: 111.750 Ft/hó, szakképesítés esetén 146.250 Ft/hó.

További információ és jelentkezés: Csobánkai Polgármesteri Hivatal igazgatási ügyintézőjénél (2014 Csobánka, Fő út 1., Tel:26/320-020/15. mellék, email: polgarmesterihivatal@csobanka.hu)

 

Polgármesteri Hivatal