Hírek

Elérhetőségek

Házi komposztálás - pályázati felhívás

HÁZI KOMPOSZTÁLÁS – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Csobánka Község Önkormányzat Képviselő-testülete a levegő tisztaságának védelme, a zöldhulladék környezetbarát kezelése - ennek megfelelően a nyílt téri égetésének visszaszorítása - érdekében 2018. évben is a házi komposztálás népszerűsítését és elterjesztésének elősegítését helyezi előtérbe.

 

Az Önkormányzat a településen lakók részére 2018. évben újabb házi komposztálási programot indít az előző évek komposztálási programja sikeres folytatásaként. A programban bárki részt vehet, aki a jelentkezési feltételeknek megfelel és kedvet érez a komposztáláshoz. Az akcióban résztvevőknek az Önkormányzat ingyenesen 1 db komposztáló ládát ad át használatra együttműködési megállapodás keretében.

 

A jelentkezés feltételei:

  • bejelentett állandó lakóhellyel rendelkező lakos,
  • nem vett át komposztáló eszközt az Önkormányzattól az elmúlt években,
  • a résztvevőknek vállalnia kell, hogy az átadott komposztáló eszközöket rendeltetésszerűen használják 3 évig (az együttműködési megállapodás alapján az Önkormányzat ellenőrizheti a rendeltetésszerű használatot).

 

A házi komposztálási programra jelentkezésre az Önkormányzat honlapjáról (www.csobanka.hu) letölthető, vagy a hivatalban átvehető pályázati adatlap leadásával van lehetőség. A használati feltételek (együttműködési megállapodás mintája) itt tekinthető meg.

A pályázatok beadási határideje: 2018. június 15.

Az Önkormányzat a költségvetésben meghatározott összegig tudja biztosítani a komposztáló ládák beszerzését, a pályázatok beérkezési sorrendben kerülnek elbírálásra.

 

Közreműködésüket előre is köszönöm!

 

                                                                                                        Winkler Sándor Józsefné

                                                                                                 Csobánka Község Polgármestere