Hírek

Elérhetőségek

Lakossági tájékoztató Csobánka belterületi utcáinak állapotával kapcsolatosan

Lakossági tájékoztató Csobánka belterületi utcáinak állapotával kapcsolatosan

 

Csobánka Község Önkormányzata 2017. év novemberében szerződést kötött a Tendix Hungária Kft.-vel több utca FAE technológiás kivitelezésére.

A munkálatok átvétele 2018. második félévében megtörtént.

 

A szerződésben szereplő utcák tekintetében több lakossági bejelentés érkezett 2018. év december hónapban arra vonatkozóan, hogy látható károsodások, süllyedések történtek. Az elolvadt, letakarított hó nyomán láthatóvá vált, hogy az utcákon a kivitelezett burkolat néhol teljesen eltűnt, néhol pedig felváltotta a sár és agyag keveréke. A kivitelezővel folytatott telefonos egyeztetés kapcsán 2019. január 17-én közös helyszíni szemlét tartottak felek. A helyszíni szemle alkalmával kivitelező vállalta a felelősséget az elvégzett és az Önkormányzat által műszakilag átvett munkákban az ezt követően keletkezett hibákért. Kivitelező vállalta továbbá, hogy az érintett utcákban a biztonságos közlekedést lehetővé teszi a március hónapban kezdődő garanciális helyreállításig.

 

Az utcák felülete jelenleg csúszós, sáros, nyomvályús, ezért kivitelező átmeneti kivitelt végez a 2019. február 4-i hét folyamán.

 

Csobánka Község Önkormányzata