Hírek

Elérhetőségek

Munkalehetőség kulturális közfoglalkoztatás keretében

Munkalehetőség kulturális közfoglalkoztatás keretében

Csobánka Község Önkormányzata az Országos Széchenyi Könyvtárral (OSZK) kötött együttműködési megállapodás alapján csatlakozott az OSZK által szervezett V. Kulturális Közfoglalkoztatási Programhoz. Az országszerte több ezer álláskeresőnek a kultúra és közművelődés területén átmeneti foglalkoztatást nyújtó program 2017. március 1-jétől 2018. február 28-ig tart.

A program keretén belül az OSZK 1 fő könyvtári kisegítő munkakört biztosít az önkormányzat számára, melyre jelentkezőt várunk.

A munkavégzés helyszíne: Baross Péter Közösségi Ház és Könyvtár

A munkára való jelentkezéshez az alábbi feltételeknek kell megfelelni:

• az álláskeresőnek minimum érettségivel kell rendelkeznie,
• csak a munkaügyi kirendeltségen regisztrált álláskereső – foglalkoztatást helyettesítő támogatásban (FHT) részesülő, illetve álláskeresési vagy szociális ellátásra nem jogosult álláskereső – vagy a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól szóló törvény szerinti rehabilitációs ellátásban részesülő személy vehet részt a programban,
• a munkakör ellátásához szükséges foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges. (33/1998 (VI.24.) NM rendelet 16.melléklet)

Jelentkezés módja: önéletrajz benyújtása a Polgármesteri Hivatalban

A munkakörről és a munkavégzés feltételeiről bővebb felvilágosítás a Polgármesteri Hivatalban Imre Zsuzsanna igazgatási ügyintézőnél kérhető személyesen ügyfélfogadási időben, vagy a 26-320-020/15 mellék telefonszámon.