Hírek

Elérhetőségek

Pályázat komposztáló ládára

 

PÁLYÁZAT

komposztáló ládára

Csobánka Község Önkormányzata a levegő védelme, és a zöldhulladék hasznosítása céljából pályázatot hirdet lakossági komposztáló ládára. Pályázni az alábbi adatlap kitöltésével – ingatlanonként 1db komposztáló ládára – lehet.

Együttműködési minta

 

HÁZI KOMPOSZTÁLÁS – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Tájékoztatom a tisztelt Lakosságot, hogy Csobánka Község Önkormányzat Képviselő-testülete a levegő tisztaságának védelme, a zöldhulladék környezetbarát kezelése - ennek megfelelően a nyílt téri égetésének visszaszorítása - érdekében 2019. évben is a házi komposztálás népszerűsítését és elterjesztésének elősegítését helyezi előtérbe.

 

Az Önkormányzat a településen lakók részére 2019. évben újabb házi komposztálási programot indít az előző évek komposztálási programja sikeres folytatásaként. A programban bárki részt vehet, aki a jelentkezési feltételeknek megfelel és kedvet érez a komposztáláshoz. Az akcióban résztvevőknek az Önkormányzat ingyenesen 1 db komposztáló ládát ad át használatra együttműködési megállapodás keretében.

A jelentkezés feltételei:

  • bejelentett állandó lakóhellyel rendelkező lakos,
  • nem vett át komposztáló eszközt az Önkormányzattól az elmúlt években,
  • a résztvevőnek vállalnia kell, hogy az átadott komposztáló eszközt rendeltetésszerűen használja 3 évig (az együttműködési megállapodás alapján az Önkormányzat ellenőrizheti a rendeltetésszerű használatot).

 

A házi komposztálási programra jelentkezésre az Önkormányzat honlapjáról (www.csobanka.hu) letölthető, vagy a hivatalban átvehető pályázati adatlap leadásával van lehetőség.

A pályázatok beadási határideje: 2019. június 14.

Az Önkormányzat a költségvetésben meghatározott összegig tudja biztosítani a komposztáló ládák beszerzését, a pályázatok beérkezési sorrendben kerülnek elbírálásra.

 

Közreműködésüket előre is köszönöm!

 

                                                                                  Winkler Sándor Józsefné

                                                                              Csobánka Község Polgármestere