Hírek

Elérhetőségek

Polgármesteri beszámoló a 2017. november 21. óta eltelt időszakról

- 2017. november 25.: A csobánkai iskola jótékonysági estje. Rendkívül színvonalas és szórakoztató program programot állítottak össze a rendezők. Rengeteg ember érezte szükségét annak, hogy segítsen, így nagyon sikeres volt a rendezvény. Köszönetet szeretnék mondani, a rendezőknek, valamint az adakozóknak ezért az igen sikeres összefogásért.

- 2017. november 27.: Az NMI Művelődési Intézet együttműködésben az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kulturális Államtitkárságával Kulturális alapellátás kiterjesztése címmel megyei közművelődési szakmai napot szervezett Budakalászon a szakterületet érintő jogszabályi változásokról. A tájékoztató napon többek között szó volt a helyi önkormányzatok új közművelődési feladatairól, a közösségi színterek, közművelődési intézmények típusainak meghatározásáról, a szakmai feladatok ellátásához szükséges szakirányú végzettségekről. A tájékoztató napon Alpolgármester Asszony vett részt.

- 2017. november 29.: A Vadvirág Nyugdíjas Klub megtartotta évzáró ünnepségét, ahol majdnem egy évtizednyi program rendezvényeinek képeiben gyönyörködhettünk. A nyugdíjasok igen büszkék voltak a sok színes program képein.

- 2017. november 30.: Az idei évben is megnyílt a Mikulás szobája a Polgármesteri Hivatal melléképületében, amely hétköznapokon 15 órától 18 óráig, az Adventi szombatokon 16 óra és 18 óra között látogatható. Az egész Adventi programsorozat előkészületéért, a szervezésért és a lebonyolításért köszönet Alpolgármester Asszonynak és a közösségi tér dolgozóinak. 

Ezúton is kívánok a település lakosságának, valamint a településen működő civil szervezeteknek Áldott, Békés Ünnepeket és szeretetteljes Boldog Új Esztendőt megköszönve egyben az egész évben végzett munkájukat, támogatásukat!

Csobánka, 2017. december 5.

Winkler Sándor Józsefné
          polgármester