Hírek

Elérhetőségek

Polgármesteri beszámoló a 2018. október 9. óta eltelt időszakról

Polgármesteri beszámoló a 2018. október 9. óta eltelt időszakról

 

- 2018. október 13.: Ezen a napon került sor a veszélyes hulladék begyűjtésére a Plandics téren. Idén is nagy volt az érdeklődés, amely azt jelenti, hogy a lakosok környezettudatos viselkedése fejlődik.

 

- 2018. október 23.: Nemzeti ünnepünkre idén vendégszereplőnek a Szekér Színházat kértük fel. A megemlékezésen - erre a mai kor tekintetében is jeles eseményen - a „Szerelmem, Magyar Katalin” előadást nézhettük meg. A rendezvényen a településünk önkormányzatán kívül koszorúzott még a Szent Anna Cserkészcsapat, a Roma Nemzetiségi Önkormányzat és a Barcsay Jenő Általános Iskola Csobánkai Tagiskolája.

 

- 2018. október 24.: Szentendre Járás településein riasztási gyakorlatot tartott a Vác Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szentendre Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksága. A települési polgári védelmi szervezet parancsnokságait érintette a telefonos riasztás. A riasztást megfelelően teljesítettük, a riasztási kartont megküldtük.

 

- 2018. október 29.: Élelmiszerosztást tartott az Önkormányzat a közösségi házban a hivatal szociális ügyintézője és a családsegítő segítségével. Az osztáson a 70 év feletti lakosok és az egyéb szociális támogatásban részesülők kaptak csomagot.    

 

- 2018. november 1.: Az idei Mindenszentek annak ellenére rendben lezajlott, hogy az ünnep előtt pár nappal a csobánkai temető feletti magán kivitelben készülő áram bekötés során a temetői vízcső megsérült. Szerencsére a kivitelező a hibát időben ki tudta javíttatni.

 

- 2018. november 13.: Európai Uniós forrásból finanszírozott Szentendrei Járás  Egészségfejlesztési Iroda (EFI) ünnepélyes projektnyitó rendezvényét („Utazásra az Egészség Birodalmába”) tartotta Szentendrén a Lázár cár térnél felállított szűrőkamionnál a SZEI (Szentendre Város Egészségügyi Intézményei)

 

- 2018. november 15.: A Budakalász, Csobánka, Pilisszentkereszt, Pilisszántó és Pomáz Önkormányzati Önkéntes Tűzoltóság közgyűlésére került sor Pomázon. A Közgyűlés napirendjén szerepelt az aktualitások ismertetése, jelentés az előző közgyűlés óta eltelt időszakról, a 2018. évi költségvetés és személyi kérdések megtárgyalása.

 

Csobánka, 2018. november 16.

 

                                                                                              Winkler Sándor Józsefné

          polgármester