Hírek

Elérhetőségek

Rekreációs és egészségmegőrző torna

Rekreációs és egészségmegőrző torna

 

Felhívom a tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az időskorú lakosság részére az Önkormányzat rekreációs és egészségmegőrző tornára ad lehetőséget és biztosít támogatást.

A Csobánka Község Önkormányzat Képviselő-testületének az egyes pénzbeli és természetbeni ellátásokról  szóló 2/2015. (II. 20.) önkormányzati rendelete 22/D. §-a rendelkezik a támogatás feltételeiről.

 

A támogatás minden olyan ötvenedik életévét betöltött csobánkai lakost megillet,

  • aki rendelkezik háziorvos vagy szakorvos által kiállított igazolással,
  • akinek a családjában az egy főre jutó jövedelem az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 450%-át (128 250 Ft), egyedülálló kérelmező esetén az 500%-át (142 500 Ft) nem haladja meg.

 

A megállapított támogatást Csobánka Község Önkormányzata természetben nyújtja a háziorvos vagy szakorvos által kiadott igazolásban meghatározott időtartamra.

 

A támogatás igénybevételét a Csobánkai Polgármesteri Hivatalban beszerezhető és kitöltött formanyomtatvány „Kérelem települési támogatás megállapítására” benyújtásával kérjük jelezni.

További információ a támogatás igénylésének feltételeiről személyesen vagy telefonon a következő számon lehetséges:  26/320-020/15. mellék.

 

Winkler Sándor Józsefné

polgármester