Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztató a belterületi utak felújításával kapcsolatosan

 

Tájékoztató a belterületi utak felújításával kapcsolatosan

 

 

Csobánka Község Önkormányzata 2018-ban kötött szerződést a Tendix Kft-vel a Vaddisznó utca, Szarvas utca, Tulipán utca, Csiperke utca, Gesztenye utca, Dózsa György utca, Diófa utca, Panoráma utca, Kápolna utca, Búzavirág utca, Cinke utca, Őzgida utca, Bartók Béla utca, Akácos utca FAE technológiás javításának elvégzésére egységesen 3,5 méter szélességben. A javítások terv szerint összesen 3160 méter hosszban és 11060 m2 területen készülnek, 20 cm-es mélységben az út átdarálásával, gréderezésével, hengerezésével és bitumenes felületzárásával.

 

A szerződéskötést követően a megbízott vállalkozó jelezte, hogy az utcákból több helyen is problémák adódtak az évek során  felhalmozott murva anyagok alá lekerült csatorna fedlapokkal, melyekre nézve a kivitelezés veszélyes lenne. A DMRV Zrt.-vel történt elhúzódó (mintegy 3 hónapig tartó) műszaki és pénzügyi egyeztetést követően 23 csatorna fedlap készült el, ekkora azonban az időjárás már nem volt kedvező a záró réteg jó minőségben történő elhelyezésére. Három utca tekintetében ugyan megkezdődött a munka, azonban a fellazított felső réteg sokak bosszúságára nagy sárrá változott.

A felületzárás és a többi utcában történő kivitelezés így áthúzódik 2019-re.

 

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

 

A település többi útjával, illetve egyéb közérdekű témával kapcsolatosan folyamatosan teszünk közzé információkat a www.csobanka.hu hivatalos felületen, ezért kérem kövessék ezen híradásokat is.

 

Csobánkai Polgármesteri Hivatal