Hírek

Elérhetőségek

A Zöld Bicske Nonprofit Kft. közleménye

Tisztelt Ingatlanhasználók!

 

A Zöld Bicske Nonprofit Kft. a 2018. január 1-jétől megnövekedett közszolgáltatási területet csak a szentendrei átrakóállomás közbeiktatásával tudja ellátni. A pilisvörösvári átrakóállomás évekkel ezelőtti megszüntetése óta minden járművünket Bicskén kényszerülünk üríteni. Ehhez minden forduló alkalmával kétszer végigmennek az ürömi körforgalom és Piliscsaba között az ország legforgalmasabb kétszámjegyű útján, majd a szinte egybeépült Tinnye, Perbál, Tök, Zsámbék településeken.

A szállítás fordulónként kb. 3-3,5 órát vesz igénybe. A szentendrei átrakóállomás használatával a szállítási idő kb. fél órára rövidül és az így megtakarított időben már a következő gyűjtést végezhetjük.

A szentendrei átrakóállomás üzemeltetésére jogot szerzett konzorcium vezetője, az NHSZ Vértes Vidéke Nonprofit Kft. tegnap esti ígérete alapján január 12-én reggeltől fogadják a hulladékot.

Társaságunknak ettől az időponttól csaknem a duplájára nő a gyűjtési kapacitása, ezért napokon belül pótolni tudjuk az elmaradt szállításokat, és remélhetőleg a későbbiekben minden hulladékot el tudunk szállítani a hulladéknaptárban meghirdetett időpontban. 

 

Köszönjük a türelmüket!

 

Teszár Tamás ügyvezető

Zöld Bicske Nonprofit Kft.